PÁLYÁZAT

A Plumber Mester Kft. versenyképességének javítása

A Plumber Mester Kft. GINOP-1.2.9-20-2021-00882 azonosítószámon pályázatot nyújtott be. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „A Plumber Mester Kft. versenyképességének javítása” című projektünk 9 995 224 Ft támogatásban részesült.

A Támogatás mértéke: 70 %.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.04.30.

A Plumber Mester Kft. 2018-ban kezdte meg működését Kiskunmajsán, Bács-Kiskun megyében. Főtevékenységünk keretén belül épületgépészeti szerelési munkákat végzünk el partnereink, megrendelőink részére, mint pl:

– vízszerelés

– gázszerelés

– fűtésszerelés

– hőszivattyú telepítése

– központi porszívó beszerelése.

A Plumber Mester Kft. elsősorban Bács-Kiskun és Csongrád megyében végez víz- gáz- és fűtésszerelési munkát. Több mint 30 éves tapasztalattal, lakossági és ipari területen egyaránt vállalunk megbízásokat. A meghibásodott rendszerek javításától kezdve, az új rendszerek tervezésén át a kivitelezésig állunk rendelkezésre, az anyagbeszerzésben és a kötelező adminisztrációban is segítünk! Kisebb javításokat, alkatrészcseréket is elvégzünk.

Jelen fejlesztés célja a vállalkozásunk hatékonyságának és versenyképességének növelése új Hyundai R18-9AK típusú, új gumihevederes mini kotrógép beszerzése révén. Az új munkagép víz- gáz- és csatornahálózat építésének földmunkáit teszi hatékonyabbá és gyorsabbá, mindemellett, hogy tehermentesíti a munkavállalóinkat a jelenlegi fizikai munkától.

A bérköltség-támogatás hozzájárul a COVID-19 válság pénzügyi hatásainak tompításához kiemelten a munkahelyek megtartásához, hosszú távú alkalmazásához, illetve munkavállalói létszámunk bővítéséhez.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.